Macarons - Reteta Macaron Super Metoda Italian Meringue - How to make Macarons Italian Meringue Metod 

Macarons - Reteta Macaron Metoda Italian Meringue - How to make Macarons Italian Meringue Metod

Ingrediente:

Zahar pudra 150 gr
"Faina" de migdale 150 gr (migdale macinate foarte marunt)
Albus de ou 110 g impartit in doua: 55 g +55 g
Pentru sirop (Italian Meringue)
Zahar tos 150 grame
Apa 40 g 
Crema
Zahar pudra + unt +4 lg lapte +esenta vanilie si cativa stropi de lamaie(optional)
Puteti folosi crema de ciocolata,
ganache, sau crema de unt sau ce crema doriti


Mod de preparare : 


👇👇👇👇👇👇👇👇




Distribuie această postare cu cineva va aprecia
🥰🥰🥰 Share this post with someone will appreciate it😍😊😊


👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇
You can Follow me on - Mă poți urma pe:

Abonați-vă la canalul meu de youtube pentru a obține cele mai noi rețete - Abonați-vă acum la IulyaFoodStation


Subscribe to my youtube channel to get the newest recipes -  Subscribe Now to IulyaFoodStation  


#Macarons #Macaron #ItalianMeringuerecept #MacaronsItalianMeringueMetod
#migdale #zaharpudra #siropdezahar #sweetcookie #FrenchMacarons #Retetademacarons #retetademacaronspascupas
#crema #unt #delicios #cumfacemmacaronsacasa #homemademacarons #macaronsmetodadesiropitaliana #retetameringueitaliana
#makaronsi #macaronsrecipe #bun #gustos #finomsag #Macarons #Macaron #sweet

0 Comments